Probabil ma-ti intrebat cum se prepara cheagul de ied.Eu personal sacrific iezii mai slabuti care nau nici un viitor.Se sacrifica iezii pana la 7-10 zile important sa nu apuce sa manance fan,se scoate stomacul fara a fi spalat se introduc 2-3 linnguri de sare neagra pentru muraturi apoi se umple cu lapte de capra si se leaga apoi se pune la uscat la temperatura camerei vreo 2-3 luni.La final se fierb 2 litri de apa se lasa putin la racit apoi se ia continutul unui cheag si se dizolva in apa calduta.La inchegat laptele eu folosesc 50-60 GRAME solutie la 50 L lapte la nevoie se pune mai mult sau mai putin in functie de taria cheagului.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.